Biologische wijn uit Italië

Mooie, biologische wijn bestelt u eenvoudig bij ITALIEwijnen.nl. Wij bieden een ruime collectie aan met bijzondere kwaliteitswijnen die zijn voorzien van het Europees biologisch kenmerk. Steeds meer mensen die van goede wijnen houden, maken een bewuste keuze en consumeren biologische wijn. Vandaar dat het aanbod aan biologische wijnen in een rap tempo groeit. Heeft u reeds een favoriet?

Biologische wijn, geproduceerd met oog op de natuur

Ook in de wijnbouw is duurzaamheid tegenwoordig een belangrijk aandachtspunt; wijnproducten worden geproduceerd vanuit een passie voor de natuur. Een biologische wijn is dan ook het product van een duurzamer en milieubewuster productieproces. Van het gebruik van bestrijdingsmiddelen en speciale toevoegingen aan de wijn tot de inrichting van de wijngaard en het beheer van de wijnkelder: een duurzamere wijnproductie komt op diverse vlakken tot uiting. Het maken van biologische wijn is immers een vorm van biologische landbouw.

Bestel uw favoriete wijn direct online

Kiest u voor een jonge Bolgheri of een robijnrode Mormoraia? Een Italiaans, biologische wijn van de beste kwaliteit bestelt u eenvoudig bij ITALIEwijnen.nl, waarna u de bestelling al binnen enkele dagen bij u thuis ontvangt. Plaatst u een bestelling voor € 65,- of meer? Dan profiteert u bovendien van een kosteloze verzending. Heeft u vragen over de wijnen uit onze collectie of wilt u meer weten over ons bedrijf? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Bel naar 06-13646585 of e-mail ons via [email protected].

...Lees meer
Filters Filters

Proefpakket Top uit Toscane

Het proefpakket Top uit Toscane bevat een fraaie selectie van de grote wijnen uit dit populaire gebied. Van Brunello tot aan Vernaccia di San Gimignan
€160,99

Mormoraia

Magnum CHIANTI Colli Senesi “Riserva” DOCG ' Trochus' 2015

Parfum van rijp fruit, pruim, tabak, kruiden, zoete geroosterde sensaties. De smaak van deze prachtige biologische Riserva is fluweelzacht
€42,95
Pagina 2 van 2