Het verhaal van de Cantina

de familie Danese stichtte een wijnbedrijf in de vroege jaren vijftig in het kleine stadje Roncà, gelegen in de provincie Verona in het gebied van de Lessini Mountains National Park dicht bij Soave doc en Valpolicella doc gebieden.

Het begon als een traditionele wijnhandel-bedrijf met de verkoop van de wijnen in bulk of in "damigiana", dat is een typische glazen container die werd gebruikt in veel mediterrane landen om wijn te vervoeren.
 
In de jaren ' 80 hebben drie neven van de familie Danese een nieuw bedrijf Srl (Ltd) gesticht, een van de oprichters van het bedrijf was Mario Danese. Om te voldoen aan de groeiende nationale en internationale vraag van gebotteld wijn heeft de familie Danese geïnvesteerd in de eerste productiefaciliteit.

Sinds 1997 is Cantina Danese Srl volledig eigendom van Mario Danese (vader) en Luca Danese (mario's zoon), die is de ook de CEO van het bedrijf.
  
Sinds 1950 is het bedrijf uitgegroeid van een regionale wijnmaker & distributeur naar een leverancier met aanwezigheid op de markten in heel Europa, Amerika, Azië en Australië.

Onze passie voor wijnbereiding komt van onze klanten. We hopen dat wanneer u een fles Danese wijn opent, u zult genieten van het moment als de wijn zelf. De hele familie Danese is er trots op een deel van je leven te zijn.
Danese produceert geen elitaire wijnen ontworpen om critici te imponeren en verzamelaars. Danese produceert wijnen die dagelijks mensen kunnen drinken. Het is het doel om een goede waarde te bieden op elk prijs.

Danese is trots op haar reputatie van gepassioneerde mensen, geweldige service en superieure producten, allemaal gedreven door onze "can do" houding!

FiltersFilters

Proefpakket Veneto

De bekende wijnregio in Noord Italië heeft naast de Amarone di Valpolicella nog veel meer moois te bieden. Proef deze mooie mix met grote diversiteit
€87,68€83,30
Pagina 1 van 1