Familiebedrijf Tenuta Giustini: wijn maken met passie in Puglia

De familie die is opgegroeid tussen de wijnstokken. Elke druppel wijn bevat de emoties van vier generaties wijnmakers. In Puglia, te midden van de geur van de aarde en de zee, worden onze wijnen geboren. De wijnstokken groeien weelderig op een bodem van klei, zand en enkele gefossiliseerde schelpen, een herinnering aan wat eens de zee was. Op een strook land waar de Scirocco en de Tramontana winden waaien, liggen onze 40 hectare inheemse wijngaarden.

Wij willen dat u onze emotie herbeleeft: sluit uw ogen en stel u een wijngaard aan zee voor. Vandaag willen wij u unieke ervaringen geven, zoals die welke besloten liggen in de druppels van onze wijn, gemaakt om te prikkelen.

Tenuta Giustini


De eerste geproduceerde fles draagt op het achteretiket het oogstjaar 2005. De naam van de wijn: "Vecchio Sogno" (Oude Droom). Een keuze die onze familiegeschiedenis in zich draagt. Al vier generaties lang geven wij de traditie, de ervaring en de passie voor wijn door, evenals de "oude droom" om een boerderij te creëren. Onze familie, die het land en vooral de passie had geërfd, besloot die droom waar te maken door in het gebied te investeren om er een nieuwe wijnmakerij te vestigen. Ook nu nog draait alles om emoties: er is liefde en passie voor de directe teelt die garant staat voor de kwaliteit van de producten, symbool van het grondgebied in zuiverheid.

...Lees meer
Filters Filters
Geen producten gevonden...