Wij vinden dat persoonlijke aandacht de doorslaggevende aandachtsfactor is van een goed relatiegeschenk.

Of u nu 3, 20 of 500 pakketten wilt hebben; wij verzorgen deze persoonlijke touch aan uw pakket. Een individuele tekst, uw bedrijfslogo of een persoonlijke foto. Het kan bij ons allemaal. En natuurlijk leveren we dit soort flyers op stevig kwalitatief gedrukt papier.

Uiteraard komt hier een goede wijn bij of een combinatie van wijnen en culinaire hapjes. Alles doen wij op maat ! Hierdoor onderscheiden wij ons ... maar nog veel belangrijker: hier onderscheid u zich ook mee !

Heeft u er al eens aan gedacht om een wijn relatiegeschenk voor uw relaties te kopen? Dit is een stijlvol cadeau, waarmee u uw relaties zonder twijfel op een aangename manier verrast. Bij ITALIEwijnen.nl vindt u diverse wijn relatiegeschenken. Wij leveren exclusieve op maat gemaakte geschenken voor u. Deze geschenken bestaan uit diverse Italiaanse kwaliteitswijnen, rechtstreeks geïmporteerd uit dit Zuid-Europese land.

                 

Geef een mooi wijn relatiegeschenk, samengesteld naar uw eigen inzichten

Een wijn relatiegeschenk is erg origineel, zeker omdat u bij ons de mogelijkheid heeft om deze zelf in te richten met uw logo en een persoonlijke verpakking. Ook bepaalt u zelf hoe u uw wijn relatiegeschenk samenstelt. U kunt kiezen voor wijn die u zelf het lekkerst vindt. Ook is het mogelijk om een geschenk te laten maken gericht op één of enkele streken van Italië, omdat uw relatie een liefhebber is van deze streek of er een bijzondere band mee heeft. 

          

Laat onze wijnkenners met u meedenken

Heeft u geen idee waar te beginnen? Laat u dan informeren door onze wijnkenners! Zij vertellen u graag meer over onze wijnen. Dankzij hun inzichten komt u er wellicht achter dat een elegante Primitivo wijn geschikt is, of misschien heeft u toch de voorkeur voor een dessertwijn? Wij denken met u mee om van uw wijn relatiegeschenk een succes te maken! Kom met onze wijnkenners in contact via het telefoonnummer 06-13646585 of e-mailadres [email protected] en profiteer van onze servicegerichte dienstverlening.

 

 

Ik wil meer informatie