Arneis druif toegepast in witte Piemonte wijn

De Arneis druif is een unieke druivensoort uit Italië die wordt gebruikt om heerlijke witte wijnen te produceren. Deze druif heeft zijn oorsprong in de regio Piemonte en is daar nog steeds een belangrijke speler in de wijnindustrie. Het is bekend om zijn delicate smaak en aromatische geur, en wordt vaak beschreven als een mix van peer, perzik en amandel.

In Piemonte is de Arneis druif een integraal onderdeel van de lokale wijnindustrie en wordt het vaak gebruikt om blends te creëren met andere druivensoorten, zoals Barbera en Moscato. Hierdoor ontstaan prachtige wijnen met een unieke smaak en aroma die perfect zijn voor elke gelegenheid.

FiltersFilters

Marco Bonfante

Perste Roero Arneis DOCG

De witte Roero Arneis is gemaakt van de Arneis druif. Dit is een typische druif voor de Piëmonte regio. In deze wijn is veel karakter vertegenwoordig
€13,95

Aresca Vini

Roero Arneis DOCG

Roero Arneis verleidt met tonen van verse peer, perzik en abrikoos. De smaak is fruitig met een vleugje romigheid en subtiele geur leidt tot een leven
€10,49

Mauro Sebaste

Roero Arneis DOCG - Mauro Sebaste

De Roero streek staat bekend voor zijn heerlijke witte wijn van de Arneis druif. Deze van Mauro Sebaste is een aanrader!
€14,99
Pagina 1 van 1