Uw specialist in Italiaanse wijnen


 

Ruim 25 jaar reizen we door Italië en hebben in die tijd van Italië leren houden. De cultuur, de schoonheid van het landschap, de eigenschap om van elk detail iets moois te maken en natuurlijk culinair; de fantastische keuken en de heerlijke wijnen en grappa.

Culinair Italie met Italiaanse wijn

 

Vanuit een culinaire interesse en de vele contacten die we inmiddels hebben zijn we ruim 15 jaar geleden gestart met de import van de betere Italiaanse wijnen. Eerlijk geprijsde producten die we inkopen bij familiebedrijven. We streven naar eerlijk zakendoen waarbij beide partijen er plezier aan moeten beleven en kunnen groeien.

De familiebedrijven kenmerken zich door met een lange historie en hebben allemaal een gemeenschappelijke deler: Passie voor kwaliteit.

 

Voordat een wijn op de site komt hebben we ze allemaal geproefd en een waardering gegeven. We hebben in de loop der jaren een selectie procedure ontwikkeld waarbij alle wijnen 'blind' worden geproefd. We leren vooraf het wijnbedrijf en de wijnmaker kennen. We selecteren die bedrijven die op een goede manier omgaan met hun omgeving en ze moeten vooral lekker zijn!

We organiseren meerdere keren per jaar wijnproeverijen, waar u geheel vrijblijvend kennis kunt maken met de wijnen.

We bezoeken regelmatig onze wijnbedrijven, gespecialiseerde internationale wijnbeurzen en culinaire evenementen. We hebben in de tijd ook al een paar georganiseerde wijnreizen gedaan langs geweldige wijnhuizen, restaurants en steden; compleet verzorgd. Op droomlocaties hebben we de mooiste wijnen geproefd en unieke momenten beleefd

Met dezelfde bevlogenheid maken we voor de zakelijke markt wijnpakketten op maat. Veel aandacht en natuurlijk goede producten. Met de juiste aandacht maken we uw geschenk onderscheidend.

Waar staan we voor:

  • Directe import vanaf de producent, die we ook persoonlijk kennen. Hierdoor leveren we kwaliteit tegen een betaalbare prijs
  • Kurkgarantie
  • Tevreden klanten. Bent u onverhoopt niet tevreden met onze service of producten? Laat het weten en we bieden een oplossing

Wij richten ons met alles uitsluitend op Italië. Wij geloven er namelijk in dat je door specialisatie ergens echt goed in kunt zijn. En we hebben een enorme band met Italië en wijn. Zie daar het ontstaan van www.ITALIEwijnen.nl; met passie voor kwaliteit!

Cari Saluti,

Edwin Zondag & Jurgen Vermeulen

 

www.ITALIEwijnen.nl is powered by Sognare:

SOGNARE
Horst 21
3344 GG Hendrik Ido Ambacht

Bel ons op 06-13646585

kvk nummer: 24373606 te Rotterdam

BTW nr: 815856301B01

Accijnsnummer: NL03800009601