Het vinden van een lekkere wijn om bij uw pizza te drinken hoeft niet lastig te zijn! U wilt namelijk wel dat de smaak een beetje aansluit bij de pizza die op uw bord ligt. Bij ITALIEwijnen.nl vindt u wijnen die bij elke pizzavariant past. Zo geniet u van een combinatie van de lekkerste Italiaanse specialiteiten: wijn en pizza. Wilt u weten welke wijn er het beste bij de pizza past? Lees dan snel verder!

 

Geniet van een lekker fruitige wijn bij uw pizza

Over het algemeen is rode wijn het meest geschikt om bij pizza te drinken. De beste opties zijn fruitige, elegante wijnen. Een goed voorbeeld is de beroemde Barbera wijn uit de wijnstreek Piëmont. Deze dieprode wijn is gemaakt van de diepblauwe Barbera druif en geeft vaak hele volle wijnen. Hiermee is deze wijn erg vergelijkbaar met de Primitivo wijn uit de regio Puglia. Dit is een iets elegantere wijn die bij pizza, maar wordt ook vaak bij vlees wordt gedronken.

Kies voor een proefpakket en ontdek diverse wijnen

Bent u nieuwsgierig naar de wijnen die wij in ons assortiment hebben? Bekijk dan ons aanbod online! Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wellicht staat er iets in onze top 10 dat u aanspreekt. Ook kunt u ervoor kiezen om een wijn proefpakket te bestellen, zodat u diverse wijnsoorten proeft. Voor verdere vragen raden wij u aan om ons te benaderen via 06-13646585 of [email protected].