Italië koploper in productie Biologische wijnen wereldwijd

biologische wijn in Italië wordt verbouwd met behulp van natuurlijke methoden en bevat beperkte hoeveelheden toegevoegde stoffen. Biologische wijnboeren moeten voldoen aan strenge regels en voorschriften om een biologische certificering te verkrijgen, terwijl niet-biologische wijnboeren meer vrijheid hebben in hun productiemethoden en het gebruik van toegevoegde stoffen. Kortom; met nog meer aandacht voor de natuur wijn maken. Oog voor nu én later

FiltersFilters

Tinazzi

Cabernet Trevenezie DOP BIO - Franguèl

Deze biologische Cabernet Sauvignon uit Noord Italië is een soepele elegante rode wijn. Fraai rood fruit en met slechts 12% alcohol...
€9,95

Le Fraghe

Bardolino Classico BROL DOC Biologico

Bardolino staat bekend om jonge lichte rode wijnen met veel fruit. De Bardolino Classico is daarentegen meer gerijpt en heeft meer body maar een even zo aangename en elegante smaak...
€21,75
Pagina 3 van 3