Italië koploper in productie Biologische wijnen wereldwijd

biologische wijn in Italië wordt verbouwd met behulp van natuurlijke methoden en bevat beperkte hoeveelheden toegevoegde stoffen. Biologische wijnboeren moeten voldoen aan strenge regels en voorschriften om een biologische certificering te verkrijgen, terwijl niet-biologische wijnboeren meer vrijheid hebben in hun productiemethoden en het gebruik van toegevoegde stoffen. Kortom; met nog meer aandacht voor de natuur wijn maken. Oog voor nu én later

FiltersFilters

Tinazzi

Merlot Trevenezie IGP BIO - Nureina

Deze biologische Merlot uit Veneto in Noord Italië is een aanrader voor de liefhebber van smaakvolle wijnen met niet teveel alkohol. De wijn is rijk van smaak met bramen en lichte kruidigheid....
€9,95

Enrico Santini

"I Montali" Bolgheri Rosso DOC

Tip om deze wijn bij te drinken: Combineer deze Cabernet Sauvignon met rood vlees of ribeye steak. Prachtige Bolgheri wijn...
€29,50

Tenuta Il Canovino

Magnum Valpolicella Ripasso DOC Superiore, Il Canovino

Il Canovino Ripasso Valpolicella DOC Superiore is een krachtige rode wijn uit Verona, Italië, gemaakt met de traditionele "Ripasso"-techniek. In Magnum kistje...
€49,50

Tenuta Il Canovino

Recioto della Valoplicella DOCG Classico

Recioto della Valpolicella DOCG Classico van Il Canovino is een zoete rode wijn uit Verona. De wijn heeft 12 maanden gerijpt op Slavonisch eiken en nog eens 12 maanden op fles, wat resulteert in een ...
€37,50
Pagina 3 van 3