Italië koploper in productie Biologische wijnen wereldwijd

biologische wijn in Italië wordt verbouwd met behulp van natuurlijke methoden en bevat beperkte hoeveelheden toegevoegde stoffen. Biologische wijnboeren moeten voldoen aan strenge regels en voorschriften om een biologische certificering te verkrijgen, terwijl niet-biologische wijnboeren meer vrijheid hebben in hun productiemethoden en het gebruik van toegevoegde stoffen. Kortom; met nog meer aandacht voor de natuur wijn maken. Oog voor nu én later

FiltersFilters

Tenuta Il Canovino

Valpolicella DOC, Il Canovino

De Valpolicella wordt in Italie gezien als alledaagse wijn, maar daar doe je deze zeker tekort mee. Met een jaar houtrijping is deze Valpolicella een heerlijk smaakvolle wijn voor bij de lichtere maal...
€19,50

Mormoraia

Mytilus SuperTuscan IGT Organic

Biologische SuperTuscan van het wijnhuis Mormoraia in Toscane. Een aangenaam zachte, kruidige rode wijn met lange afdronk die prima staat naast rood vlees en wild gerechten...
€39,95

Tenuta Il Canovino

Recioto della Valoplicella DOCG Classico

Recioto della Valpolicella DOCG Classico van Il Canovino is een zoete rode wijn uit Verona. De wijn heeft 12 maanden gerijpt op Slavonisch eiken en nog eens 12 maanden op fles, wat resulteert in een ...
€37,50
Pagina 3 van 3