Italië koploper in productie Biologische wijnen wereldwijd

biologische wijn in Italië wordt verbouwd met behulp van natuurlijke methoden en bevat beperkte hoeveelheden toegevoegde stoffen. Biologische wijnboeren moeten voldoen aan strenge regels en voorschriften om een biologische certificering te verkrijgen, terwijl niet-biologische wijnboeren meer vrijheid hebben in hun productiemethoden en het gebruik van toegevoegde stoffen. Kortom; met nog meer aandacht voor de natuur wijn maken. Oog voor nu én later

FiltersFilters

Tinazzi

Cabernet Trevenezie DOP BIO - Franguèl

Deze biologische Cabernet Sauvignon uit Noord Italië is een soepele elegante rode wijn. Fraai rood fruit en met slechts 12% alcohol
€9,95

Le Fraghe

Bardolino Classico BROL DOC Biologico

Bardolino staat bekend om jonge lichte rode wijnen met veel fruit. De Bardolino Classico is daarentegen meer gerijpt en heeft meer body maar een even
€21,75

Tenuta Il Canovino

Valpolicella DOC, Il Canovino

De Valpolicella wordt in Italie gezien als alledaagse wijn, maar daar doe je deze zeker tekort mee. Met een jaar houtrijping is deze Valpolicella een
€19,50

Mormoraia

Magnum CHIANTI Colli Senesi Riserva DOCG Trochus

Parfum van rijp fruit, pruim, tabak, kruiden, zoete geroosterde sensaties. De smaak van deze prachtige biologische Riserva is fluweelzacht
€42,95

Tenuta Il Canovino

Recioto della Valoplicella DOCG Classico

Recioto della Valpolicella DOCG Classico van Il Canovino is een zoete rode wijn uit Verona. De wijn heeft 12 maanden gerijpt op Slavonisch eiken en n
€37,50
Pagina 3 van 3