Italië koploper in productie Biologische wijnen wereldwijd

biologische wijn in Italië wordt verbouwd met behulp van natuurlijke methoden en bevat beperkte hoeveelheden toegevoegde stoffen. Biologische wijnboeren moeten voldoen aan strenge regels en voorschriften om een biologische certificering te verkrijgen, terwijl niet-biologische wijnboeren meer vrijheid hebben in hun productiemethoden en het gebruik van toegevoegde stoffen. Kortom; met nog meer aandacht voor de natuur wijn maken. Oog voor nu én later

FiltersFilters

Tinazzi

Merlot Trevenezie IGP BIO - Nureina

Deze biologische Merlot uit Veneto in Noord Italië is een aanrader voor de liefhebber van smaakvolle wijnen met niet teveel alkohol. De wijn is rijk
€9,95

Mormoraia

Agrios Syrah Toscana Rosso IGT

IGT Toscana Rosso Syrah is geproduceerd op Organic Farming in de heuvels van San Gimignano, kenmerkend met een robijnrode kleur en fijne smaak. IGT To
€17,95

Mormoraia

Yulus Syrah Rosso Toscana IGT

IGT Toscana Rosso Syrah is geproduceerd op Organic Farming in de heuvels van San Gimignano, kenmerkend met een robijnrode kleur en fijne smaak. IGT
€44,95

Mormoraia

Neitea Toscana Rosso Sangiovese IGT Organic

Prachtige rijke volle rode wijn met veel elegantie. Gemaakt van de beste Sangiovese druiven die uiterst populair zijn in Toscane . De Neitea is een bi
€35,95
Pagina 3 van 3