Italië koploper in productie Biologische wijnen wereldwijd

biologische wijn in Italië wordt verbouwd met behulp van natuurlijke methoden en bevat beperkte hoeveelheden toegevoegde stoffen. Biologische wijnboeren moeten voldoen aan strenge regels en voorschriften om een biologische certificering te verkrijgen, terwijl niet-biologische wijnboeren meer vrijheid hebben in hun productiemethoden en het gebruik van toegevoegde stoffen. Kortom; met nog meer aandacht voor de natuur wijn maken. Oog voor nu én later

FiltersFilters

Enrico Santini

"I Montali" Bolgheri Rosso DOC

Tip om deze wijn bij te drinken: Combineer deze Cabernet Sauvignon met rood vlees of ribeye steak. Prachtige Bolgheri wijn
€29,50

Mormoraia

Yulus Syrah Rosso Toscana IGT

IGT Toscana Rosso Syrah is geproduceerd op Organic Farming in de heuvels van San Gimignano, kenmerkend met een robijnrode kleur en fijne smaak. IGT
€54,95

Tinazzi

Cabernet Trevenezie DOP BIO - Franguèl

Deze biologische Cabernet Sauvignon uit Noord Italië is een soepele elegante rode wijn. Fraai rood fruit en met slechts 12% alcohol
€9,95

Tinazzi

Merlot Trevenezie IGP BIO - Nureina

Deze biologische Merlot uit Veneto in Noord Italië is een aanrader voor de liefhebber van smaakvolle wijnen met niet teveel alkohol. De wijn is rijk
€9,95

Mormoraia

Magnum CHIANTI Colli Senesi Riserva DOCG Trochus

Parfum van rijp fruit, pruim, tabak, kruiden, zoete geroosterde sensaties. De smaak van deze prachtige biologische Riserva is fluweelzacht
€42,95
Pagina 2 van 2